Copytrading – Sådan køber du aktier som de professionelle

Drømmer du om at komme til at købe aktier som en professionel, så er det blevet muligt. Du kan nemlig lære at kopier andres investorers handler med det nye Social Trading, som betyder at man som almindelig privat investor, kan få mulighed for at få kopieret en professionel og erfaren investor. Når man skal kopiere en professionel investor, så vil du opnå præcist det samme afkast som personen du kopiere, og lave præcist de samme handler, med den samme procentvise fordeling.

Lad os grave dybere i hvad copytrading er.

Hvad er Copytrading?

Copytrading er et fænomen som er kendt fra USA, under navnet Social Trading, hvor man simpelthen kan få mulighed for at kopiere en anden investors portefølje, så du laver de handler 100% som den investor du følger. Når du kopiere en investor, bedre kendt som en Trader, så køber du efter den samme procentvise fordeling som traderen, hvilket betyder at køber traderen 25% af sin portefølje i aktier, så køber du automatisk 25% af din investering i aktier, og det samme gælder Valuta, hvor hvis traderen køber 25% af sin portefølje i valuta, så gør du præcist det samme.

Det hele fungere fuldstændig automatisk, så det sker præcist på samme tid som din trader. Hvis du overvejer at prøve copytrading, så kan du læse denne copytrading guide som kan hjælpe dig godt i gang.

Copytrading platform

Den platform som er en af de mest kendte og populære platforme til copytrading er eToro, som klart er den største af slagsen. eToro tilbyder at du kan finde nogle af de mest populære traders og kopier deres porteføljer, men du kan også gå tilbage i tiden og se hvordan deres tidligere investeringer er gået, så du kan lave et komplet baggrundstjek, for at sikre at dine penge bliver placeret hos en pålidelig trader.

Sådan kommer du i gang

Når du skal i gang med copytrading, så skal du først og fremmest oprette en konto. Når du har oprettet en konto, så vil du kunne gå videre hos eToro og lede efter ’’Kopier folk’’ i menuen, hvor du kan udvælge de traders som du gerne vil kopiere. Der er mange muligheder, men du kan selv sætte dine kriterier, så du kan specificere hvilken investor du søger. Når du har fundet din trader, så laver du en overførser til din portfølje, og så vil den automatisk blive investeret som din traders portefølje. Nu er du hermed i gang med at copytrade.  

Indlæg oprettet 133

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen