Chomecast og Apple tv – Hvilken er bedst og hvorfor?

Indholdsfortegnelse

Elsker du at streame film og serier, og er du begynd at bruge din smart tv mere og mere? Så kan det være at du skal overveje om du skal købe dig en chromecast eller et Apple TV, så du kan gøre det endnu sjovere at streame film og serier og så du kan gøre det endnu lettere for dig i hverdagen.

Når du bruger en Chrome Cast eller et Apple tv, så kan du være sikker på at du aldrig kommer til at ville leve uden igen. Du kommer til at droppe fjernbetjeningen, og kommer til at kunne styre dit fjernsyn langt lettere end du er vant til, og du kommer ikke til at kigge tilbage efter en fjernbetning igen.

Men hvad er fordelen og forskellen på disse to streaming produkter og hvilken skal du vælge?

Chrome Cast

Chrome Cast er googles streaming produkt, hvor du har mulighed for at kontrollere alt du ser på telefonen og få det kørt op på dit TV. Det er utrolig simpelt fordi du på din telefon vil kunne få vist alle dine streaming tjenester som Viaplay, Netflix, Tv 2 play og få dem lagt op på fjernsynet med et enkelt tryg på din knap på telefonen.

En Chrome Cast koster ikke særligt mange penge og passer til stort set alle nye fjernsyn, hvor du har USB indgang. Det betyder at du kan koble en Chrome Cast op på stort set alle fjernsyn, hvilket gør den utrolig praktisk. Derudover så fylder den nærmest ingenting, så den vil heller ikke være særligt synlig. Hvis du gerne vil finde et Chromecast tilbud så bør du naturligvis gå efter de laveste priser, nu hvor det trods alt er det samme produkt hos de forskellige forhandlere.

Apple TV

Apple TV er Apples udgave af Chromecast og er lavet til Apple Brugere. Så hvis du har en iPhone, så er et Apple TV som skabt til at matche hinanden. Hvis du vil have et Apple TV Tilbud så er et godt sted at kigge på Pricerunner som sammenligner priserne fra de forskellige forhandlere, så du kan opnå at få den laveste pris ved at finde deres tilbud på Apple TV. Køb Apple TV hvis du gerne vil have en mulighed for at få delt det indhold du har fra din iPhone op på din tv skærm. Det kan man nemlig ikke gøre med en Chromecast hvilket er en stor fordel for Apple brugere der har dette behov.

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen