9 Nice Gadgets, Når Du Er På Farten

Mangler du inspiration til, hvilke gadgets, som du kan blære dig med, når du skal ud at suse i byen? I 2019 er der utrolig mange muligheder for at imponere, hvis du skal afsted på farten. Vi har fundet 9 gadgets, som kan sprede en masse glæde.

En gadget er et mekanisk og/eller elektronisk objekt, som kan udføre en smart funktion. Det blomstrer op med nye ting, så man kan minde mere om James Bond, eller generelt bare have noget fedt elektronisk gear, når man skal ud af døren. 

Se nogle gode forslag her. 

9 gode gadgets i 2019

Der er nok delte meninger om, hvor fede disse ni gadgets er, men en ting er sikkert. De bliver hele tiden bedre og bedre, og så kan man heller ikke undgå at støde på nogle af nedenstående i sin dagligdag. 

#1 El Løbehjul

Det er blevet muligt at leje elektriske løbehjul i København, hvor der har været lidt spektakel, da denne gadget skulle indføres i bybilledet. De er dog blevet utrolig populære, da det er en sjov og simpel måde at transportere sig selv på, og så bliver de både lavet til børn og voksne.

#2 Metaldetektor

Der kan være mange grunde til at søge efter metal-objekter. Det kan være, at du har tabt en personlig ejendel, eller leder efter skjulte skatte. Lige meget hvad, så kan det være sjovt at give sig i kast med noget metal-søgning. 

#3 Elektrisk Fluesmækker

Sommeren 2019 har været plaget af især hvepse, men også andre trælse insekter og fluer. Her kan man undgå en masse griseri ved at anskaffe sig en elektrisk fluesmækker. 

#4 Elektronisk USB Lighter

Det er ikke kun rygere, som har brug for ligthere. Der er tusind grunde til at have en god lighter, og nu kan man også få nogle, som ikke behøver tændvæske. Man kan få en genopladelig USB lighter, som kan blive varm uden åben ild, og sagtens kan bruges til at tænde både bål og stearinlys. 

#5 Drone

Der er heldigvis lavet regler for, hvor og hvornår man må bruge droner. Man kan dog bruge droner til mange fede ting, og især en med et godt kamera i. De er efterhånden blevet billige, og kan være med til at optage oplevelser og billeder fra helt nye perspektiver.  

#6 E-bogslæser

Det fungerer ligesom en tablet, men en e-bogslæser er kun lavet til bøger. Den kan erstatte alle de mange tunge bøger, og så kan man have et meget større bibliotek med, når man er på farten.

#7 Segboard

Et segboard er lidt i samme kategori som med el-løbehjulet. De bliver mere og mere populære, og det er er ligesom en segway, bare uden håndtag, og dette gør dem nemmere at have med på farten. 

#8 Fartkontrol alarm

En trafikalarm er et ganske nyttigt produkt. Denne gadget fortæller dig nemlig ikke kun, hvornår der er fartkontroller, men også hvornår du skal være opmærksom på trafikuheld. De er lette og hurtige at installere, og kan den kan hurtigt være tjent hjem igen. 

#9 Keyfinder

Skal du ud at drøne, og have en af de 8 ovenstående gadgets med, men kan ikke komme afsted, fordi du ikke kan finde dine nøgler? Så kan dette undgås med en lille bluetooth keyfinder i din nøglering. Den kan også sættes på andre genstande, hvis du har det med at forglemme, hvor du ligger nogle af dine små gadgets. 

Tak til avXperten

Afslutningsvis skal der lyde et stort tak til avXperten, som via økonomisk støtte har gjort denne artikel mulig. Hos avXperten kan man finde et kæmpe udvalg af elektroniske komponenter, og det er også muligt at finde de forskellige gadgets, som fremgår af listen. 

Indlæg oprettet 133

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen