Couple

5 fiduser til forholdet – Sådan scorer du point hos kæresten

Kender vi det ikke alle sammen? Du sidder derhjemme og din bedste kammerat har lige skrevet og inviteret dig på en fed bytur den kommende weekend, men du har allerede planlagt en romantisk gåtur og et besøg hos svigermekanikken sammen med kæresten.

Du vil gerne ændre planer, men har ikke nok point på bankbogen i den store forholdsøkonomi, så hvad gør du?

Gør rent
Gør rent – det giver point!

#1 Gør rent

Hvis din kæreste ikke er hjemme på det pågældende tidspunkt, har du en helt perfekt mulighed for at score nogle billige point. Hun er måske vant til at komme hjem og se dig liggende på sofaen, hvor du har ligget det meste af dagen, hvilket hun med al sandsynlig ikke er vild med – kvinder hader mænd, der ligger på sofaen, når de kunne have ordnet huslige pligter.

Du starter med at lave en lynhurtig oprydning, hvorefter du vasker op/tømmer opvaskeren og sætter i, og til slut svinger du støvsugeren og støvkluden. Efter 1-2 timer har du gjort hele hytten skinnende ren og kan nu læne dig tilbage i sofaen og vente på, at din kæreste kommer hjem sender en flodbølge af pluspoint din vej.

Lav mad til kæresten
Lav mad – selvom det potentielt bliver en katestrofe

#2 Laver mad

Intet giver point i bogen som et lækkert måltid mad – specielt hvis det normalt er din kæreste, der laver mad til dig og ikke omvendt. Der er nok ret stor sandsynlighed for, at I deles om madtjansen i det daglige, så hvis du vil score point ved at lave mad, skal du gøre noget ekstra ud af det.

Har din kæreste en livret, så er det selvfølgelig med at lave den. Gør det som en overraskelse og dæk bordet fint med dug, servietter og levende lys, og så skal du bare se løjer.

Lyt til kæresten
Lyt forstående – selvom det kan være hårdt!

#3 Lytter forstående

Er det denne sti, du vælger at gå ned ad, skal du huske på, at den tager lidt længere tid end de andre. Du bliver nødt til at vente på, at din kæreste har behov for at lette sit hjerte og tale om noget, der frustrerer hende eller lignende. Når den situation så opstår, skal du sørge for at lytte godt efter, holde øjenkontakt og sørge for at samtalen bliver ved i kraft af at stille interesserede spørgsmål til, hvad end hun nu fortæller dig.

Se tøsefilm med kæresten
Se en tøsefilm

#4 Ser tøsefilm

Der er nemme point at hente ved at se tøsefilm sammen med din kæreste, for kvinder elsker, når deres kæreste gider at bruge halvanden time sammen med dem foran flimmerkasser med en film, som de godt kan lide. Her er et par film, du kan foreslå udover de obligatoriske Dear John og The Notebook:

  • Crazy Stupid Love
  • La La Land
  • Adeles Liv
  • The Holiday
  • Bridesmaids
Køb tøj og gaver til kæresten
Køb tøj til hende

#5 Køber tøj til hende

Du kan selvfølgelig også købe noget til hende, og i den afdeling er tøj virkelig en god idé, da du ved at købe tøj til hende kan demonstrere, hvor godt du kender hendes personlige stil og smag. Hvis du ikke føler, at du kender hendes stil så godt, kan du lige tjekke hendes tøjskab og få en smule inspiration.

Det er ret vigtig, at du rammer rigtigt, især hvad størrelsen angår, så tjek klædeskabet for en sikkerheds skyld. Hører din kæreste f.eks. til den flot kurvede og fyldige slags, er hun muligvis en plus size-kvinde, hvilket vil sige tøjstørrelse 42 eller mere, og det finder du ud af ved at se i tøjskabet.

Tak for hjælpen

Denne artikel er udarbejdet med hjælp og økonomisk støtte fra webshoppen Curvii, der sælger lækkert modetøj til plus size-piger i størrelse 42-66. De forhandler alle de bedste kvalitetsbrands som Zizzi, Zhenzi, Gozzip og mange, mange andre.

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen