3 tips til sunde madopskrifter

Hvis du ønsker at leve sundere, men mangler inspiration til hvor du kan finde madopskrifter der kan hjælpe dig, så fortvivl ikke. Der er masser af inspiration at hente. Der findes et utal af bøger, der alle giver dig deres bud på hvordan du kan leve og spise sundere. En hver kendis med respekt for sig selv har udgivet en god med madopskrifter, der er bøger om salater, ketolivstil, vegetariske og veganske kogebøger. Det kan nogle gange være svære at vælge end at finde. Det kan også være svært at vurdere kvaliteten af bogen.

Facebook

Facebook er en sand kilde til inspiration hvis du ønsker madopskrifter. Fordelen ved Facebook er antallet af grupper der skriver om mad. Det er muligt nemt og gratis at finde de grupper der passer en. Det er alt fra professionelle til amatører og andre madører der skriver og deler deres madopskrifter og erfaringer. Søger man noget bestemt, kan man spørge ud og 10 min senere har man et hav af forskellige muligheder og så er det bare at vælge. En af de ting jeg personlig er vild med er, at det er muligt at deltage som nybegynder, men også senere når man har en stor personlig viden. Der er plads til alle og det er altid muligt at få hjælp og lære noget mere. Samtidig er det mad som ofte er købt og lavet af almindelige mennesker. Det har den fordel, at det er råvarer der er til at få fat i.

Blogs

Blogs er det nye sorte og her er der en masse inspiration at hente. Der er et utal af blogs, hvor madentusiaster skiver og deler deres viden og opskifter. Der er nogle der skriver mere generelt om mad og så er der andre der er mere specifikke. Der er blogs om vegetarisk og vegansk mad. Etnisk mad, keto, fisk, desserter osv. 

Der hvor du handler

Uanset om du handler i dit lokale supermarked, køber madkasser eller andre steder på nettet, er der også der et utal af opskrifter du kan læse og hente inspiration. Fordelen ved at hente inspiration på disse sider er, at de tager udgangspunkt i de varer de sælger og du samtidig kan købe varene nemt og ukompliceret. Ofte tager de endda udgangspunkt i ugens tilbud og du kan spare mange penge. 

Andre sider om sundhed:

 1. bedreholdning.dk
 2. engodloebetur.dk
 3. enguidetilsundhed.dk
 4. fitnessbladet.dk
 5. fitnessexperten.dk
 6. friskogsundmad.dk
 7. helseogsundhed.dk
 8. simplebalance.dk
 9. sunde-madvaner.dk
 10. sundesager.dk
 11. sundhedidanmark.dk
 12. sundhedshjaelpen.dk
 13. sundhedsmagasin.dk
Indlæg oprettet 133

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen