3 stykker værktøj alle mænd bør have

Værktøj! Der er sjældent noget mere fyldestgørende som mand, end når man kan lægge værktøjet fra sig efter en produktiv dag i haven, i hjemmet eller sommerhuset. Men gør-det-selv arbejdet kræver det rigtige stykke værktøj, og her har du et bud på de næste tre punkter på ønskelisten.

Milwaukee FCHS Kædesav

Indtil for få år siden var Milwaukee værktøj nærmest ukendt på det danske marked, men med en blanding af fornuftige priser og tårnhøj kvalitet, har Milwaukee nærmest brudt igennem lydmuren. Det gælder ikke mindst denne fantastiske akku kædesav, der gør træfældning til en leg, og inden du får set dig omkring, har du fældet alle havens træer, buske og nok også gyngestativet. Milwaukees FCHS er i skrivende stund billigst på Nettoskruer.dk.

Akku slagnøgle

Du tænker sikkert på det hvert halve år, når du skifter dæk på din bil. Og på konens bil. Svigermors, svigerfars, børnenes og naboens bil. Hvor ville det dog være rart med en slagnøgle, og slippe for alt det besvær. Akku værktøj er faktisk kommet ret langt på dette område indenfor de sidste par år, og langt de fleste akku slagnøgler på markedet i dag, er kraftige nok til at løsrive hjulmøtrikker selv efter en lang og hård vinter, hvor skidt og snavs kommer ind alle steder. Mærket er ikke så vigtigt, men du skal vælge en slagnøgle med et løsrivningsmoment på minimum 300nm, og gerne forskillige momenttrin og auto-stop, så du ikke overspænder boltene. Med en ½” slagnøgle kan du blive rigtig godt kørende i langt de fleste tilfælde.

Wera skruetrækker- og bitssæt

Kender du en tømrer, vvs’er, eller mekaniker, kan du sikkert nikke genkendende til de røde og grønne skruetrækkere med det gakkede håndtag. De bliver produceret af den tyske værktøjsmager Wera, og her er det kvaliteten, der er i højsædet. Bits og skruetrækkersæt fra Wera er blandt markedets bedste, og det kan både se og mærkes på det gakkede håndtag, som faktisk gør at skruetrækkeren ikke uden videre ruller væk fra dig og ned i toiletkummen, når du står og skal sætte svigermors nye hylder op på badeværelset. Er du til landevejscykling eller mountainbikes? Så er nogle af Weras nyeste produkter lige noget for dig. De er lige kommet på markedet med et let og elegant cykelsæt både med og uden momentnøgle, så du kan lave montage og reparationer selv.

Husk nu! Sikkerhed frem for alt!
Vi ved det godt! Sikkerhedssko er ikke de flotteste sko i verden, men der er ingen der siger, du skal have dem på til bryllup lige foreløbigt. Men når du går i haven, i garagen, på taget, eller bare gennem børnenes forhindringsbane af legetøj og løse legoklodser, så bliver det mere og mere populært med sikkerhedssko blandt gør-det-selv folk. Sikkerhedssko kan købes i mange varianter, men det vigtigste for de fleste fag- og hobbyfolk er, at de har tåværn og sømværn.

Indlæg oprettet 133

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen