3 skarpe grunde til at anvende Candeno

Når du skal skrive dit CV eller din ansøgning kan det være svært at vide, hvor du skal starte henne, hvilken information der er vigtigst at fremhæve og hvordan dit layout kan laves nemt og overskueligt.

Derfor anbefaler vi at tjekke Candeno ud, da dette er en online platform som både tilbyder dig smarte værktøjer til at skrive dit CV og din ansøgning, og samtidig kan platformen også tilbyde dig live assistance og adgang til deres egen jobportal. Læs derfor med her hvor vi giver dig tre skarpe grunde til at anvende Candeno, eller gå ind på deres hjemmeside Candeno og kom i gang allerede nu!

1. Online assistance giver dig den bedste service!

Med en konto hos Candeno får du adgang til professionel rådgivning gennem blandt andet en online chat. Med en svartid op blot fem minutter kan du hurtigt komme i forbindelse med professionel rådgivning og feedback. Så hvis du skulle gå i stå eller mangle inspiration mens du er i gang med dit CV eller din ansøgning, så sidder deres rådgivere klar til at hjælpe dig videre.

Du kan også vælge at tilkøbe andre services, som hurtigere kan få dig i job. Du kan blandt andet få din egen skribent, som kan sætte prikket over i’et på dit jobsøgningsmateriale. Derudover har de også både tekstforfattere, korrekturlæsere og professionelle grafiske designere tilknyttede, som alle kan tilkøbes, så du kan optimere dit CV og din ansøgning til det fuldeste. 

2. Fokuser på din tekst med skabeloner til opsætning

Når du opretter en konto hos Candeno får du adgang til en lang række templates, som fungerer som skabeloner for dit CV og din ansøgning. Her kan du altså vælge skabeloner med flotte og professionelle opsætninger, hvor du blot skal skrive din information ind, og så vil deres system automatisk sætte dit CV op til dig. Disse templates er fleksible, så de kan modificeres efter dit behov, så du får en opsætning som passer lige til din stil og dit udtryk. Dermed kan du lægge dit fokus på teksten og indholdet, og ikke skulle bekymre dig om dit layout. 

3. Adgang til en overskuelig jobportal

Hos Candeno får du adgang til en online job databse, som er en overskuelig platform hvor du kan søge jobs direkte. Denne opererer sammen med resten af platformen, så når du har lavet et CV eller en ansøgning via Candeno bliver denne tilknyttet din profil, når du søger jobs. Med mulighed for at filtrere på job portalen kan du hurtigt og overskueligt finde dit næste drømmejob. 

 

Indlæg oprettet 135

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen