3 måder hvorpå du kan komme til at føle dig mere sexet

Der kan være rigtig mange grunde til, at man måske har svært ved at føle sig sexet; det kan være, at man døjer lidt med selvværdet eller selvtilliden, men det kan også bare være, at følelsen af at være sexet bare ikke kommer naturligt til én.

Uanset årsagen så er der en række ting, som du kan gøre, hvis du gerne vil føle dig mere sexet. Hvis dette derfor er noget, som du er interesseret i, så læse endeligt med herunder.

1. Ifør dig noget frækt undertøj
Dette lyder måske som en kliché, men en måde hvorpå du nemt kan komme til at føle dig mere sexet, er ved at iføre dig noget frækt undertøj, som du finder sexet. Ofte kan det nemlig være en måde, hvorpå du får fremhævet de flotte fortrin ved din krop, hvilket kan få dig til at se dig selv i et mere sexet lys.

Du behøver faktisk ikke engang vise dit undertøj til andre end dig selv – selvom du naturligvis også sagtens kan gøre det. Nogle gange er tanken om, at du har noget frækt undertøj på nok til, at det kommer til at udstråles måden, som du gebærder dig på. 

2. Brug tid på at være nøgen hver eneste dag
En anden metode til at få dig til at føle dig mere sexet, det er ved at være nøgen i en mængde tid hver eneste dag. Ofte bliver vi nemlig for gode til at gemme os væk bag håndklæder og tøj, hvormed vi ikke får tid til faktisk at få øje på de ting ved vores kroppe, som vi er glade for.

Tag dig derfor tid til at gå nøgen rundt 20-30 minutter hver dag, sådan at du kan vænne dig til din egen krop, og dermed få øjnene op for, at du faktisk også er sexet.

3. Begynd at træne
Du behøver ikke engang at have for mange kilo på sidebenene, førend man godt kan føle sig lidt slap i betrækket. Derfor kan det være en god ide at begynde at træne. Ikke nok med at du får strammet lidt op, så er motionen i sig selv nok til, at du får det bedre med dig selv, da du netop får følelsen af, at din krop kan klare hvad som helst.

Et ekstra trick til at føle sig sexet kan være at danse. På denne måde kan du rigtig lære at bevæge din krop på en sensuel måde. 

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen