3 grunde til at afprøve parterapi hos Korsaa

Vi kender alle sammen følelsen af at være stresset og udmattet og ikke have overskud til noget. Dette går umiddelbart mest udover os selv, men uden at være opmærksomme på det kan det også gå udover vores partner, som også føler konsekvensen af denne hverdags stres, som vi alle kan have til tider. Derfor kan det være en god idé at overveje, hvorvidt parterapi kan være en måde at få fornyet din og jeres energi, så i igen føler lysten og gejsten ved hinanden og jeres forhold. Du kan gå ind på min hjemmeside parterapi og læs mere om hvad parterapi involverer og hvordan i kan booke jeres første tid, eller i kan læse med her hvor jeg giver jer tre gode grunde til at prøve parterapi hos Korsaa.

1. Få skabt en god dialog imellem jer

Parterapi er først og fremmest en mulighed for jer at få en god dialog med hinanden, så i kan få klarhed om hver jeres ståsted og oplevelser. Dette kan hjælpe jer til at få skabt klarhed om hvilke problemer, i står over for, hvilket kan give jer de rette værktøjer til at arbejde med jeres forhold og hinanden. Hos Korsaa bliver parterapi en blanding af personlig udvikling og udvikling sammen, da begge dele er lige vigtige for et sundt forhold mellem jer. 

2. Føl jer bedre tilpas i hverdagen og i livet

Ved brug af psykoterapi er fokus på at skabe ro i jeres mentale kaos, så i kan få fornyet fokus for hinanden og jeres tilværelse. Dette er en vigtig process for jer begge, da kaos er svært at navigere i og oftest overtager de positive tanker og ting i hverdagen. Når først i får klarhed kan i igen fokusere på glæden ved hinanden og skabe ro på jeres tilværelse som par. 

3. Både praktisk og følelsesmæssig støtte

Parterapi hos Korsaa kan også være en god mulighed hvis i er blevet enige om at gå hver til sit. Der er mange praktiske og følelsesmæssige valg at tage, og her kan parterapi bringe jer begge støtte i denne process. For eksempel kan parterapi hjælpe jer med at bearbejde hvordan i siger nyheden til folk omkring her, hvordan i bearbejder deres reaktion og hvordan i kan komme videre som individer. Derfor er parterapi hos Korsaa ikke kun en mulighed for at hjælpe et parforhold på vej, men også en hjælp til at føre jer sikkert ud af et forhold og ind i en ny tilværelse. 

Indlæg oprettet 135

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen